Interim

Öka din chans att landa drömjobbet – här är topp 10 viktigaste kompetenserna för säljare 2023!

Varje år granskar Utbildning.se platsannonser för säljare för att analysera vilka kompetenser som arbetsgivarna efterfrågar. I årets undersökning har man tittat på nästan 13 000 jobb för att hitta dom hetaste kompetenserna.

Att ha genomförandekraft är enligt oss på Annvin den allra viktigaste egenskapen hos en säljare, dvs att gå från ord till handling och skapa affärsresultat i företagen. Ofta är det just genomförandekraft som saknas när siffrorna börjar peka åt fel håll i en verksamhet.

Andra viktiga kompetenser som vi på Annvin skulle vilja få in på listan är ”förtroendeingivande”, ”lyhörd” och ”genuin”.

För att se Top 10-listan, kika på vår film i detta inlägg!

Vi på Annvin i Göteborg är proffs på sälj och techrekryteringar, vi jobbar med Göteborg som hemmaplan och verksamhet i hela Sverige. Vår mångåriga erfarenhet inom rekrytering gör det också möjligt för oss att guida och coacha dig som söker jobb som säljare. Vår erfarenhet är att duktiga säljare som verkligen levererar kommer det alltid vara hög efterfrågan på!

Se lediga tjänster här

Läs mer här om hur vi jobbar med rekrytering av säljare i Göteborg.

Nyhetsarkiv