Oksana-Savchuk

Nu har vi knutit Oksana Savchuk till oss, hon är utbildad psykolog med 10 års erfarenhet inom HR-frågor och rekrytering

”Med rätt mental inställning kan en kandidat alltid lära sig det som krävs för rollen. Det är svårare att ändra på någons personlighet, inställning eller attityd”, säger Oksana.

Oksana är utbildad psykolog från Ukraina och har mer än 10 års erfarenhet av att jobba med HR-frågor, rekrytering, outsoursing och outstaffing på både mindre och större internationella IT/Tech-bolag. Syftet med att ta Oksana med ombord är att hjälpa Pontus med djupintervjuer inom Tech Seach men också att hitta nya företag och kunder inom Tech-branschen.

Oksana’s stora intresse är människor!

Med sin gedigna erfarenhet av att ha jobbat både som frilansande konsult inom HR och rekrytering och som anställd, brinner hon för att hjälpa varje individ att nå sin fulla potential. Oksana trivs som bäst när hon får hjälpa människor att hitta sina starka sidor och vad som motiverar dem att gå till jobbet varje dag.

För Oksana är det viktigaste i en rekryteringsprocess att hitta den perfekta matchen mellan kandidat och företag, där både personlighet, värderingar och kultur matchar. ”Det är en win-win för såväl individen som för företaget och är något jag absolut tar med mig in i rekryteringsarbetet,” säger hon.

Oksana betonar att med rätt mental inställning kan rätt kandidat alltid lära sig det kandidaten behöver kunna för att klara av jobbet. Det är svårare att ändra på någons personlighet, inställning eller attityd.

För att må bra vill Oksana gärna ha en utmaning i sin vardag och går gärna in i uppdrag där hennes erfarenheter och kunskap behövs som mest. När Oksana inte jobbar laddar hon batterierna genom att resa, ta promenader och att måla. Hon tycker att alltid upptäcker man något nytt även på platser man besökt förut.

Om du behöver hjälp med din rekrytering inom IT/Tech, hör gärna av dig till Pontus på mail pontus.varga@annvin.se eller på mobilnr 0708-151100 så hjälper Pontus och Oksana dig med din nästa IT/Tech-rekrytering.

Nyhetsarkiv