Om oss

Vi kopplar rekrytering till företaget lönsamhet och tillväxt – en fungerande rekrytering bidrar till företagets utveckling. Kontakta oss så berättar vi mer eller skicka in en spontanansökan!

Annvin Rekrytering AB

Annvin Rekrytering hjälper företag att hitta medarbetare inom IT/Tech och försäljning. Vi tror på hantverket inom rekrytering och den personliga relationen med individen i centrum.
Vi har ett omfattande nätverk inom vårt område med egna erfarenheter som ger oss stor förståelse och insikt på de förväntningar du som kund har på oss.
Du ska välja oss som samarbetspartner för att vi har suttit på andra sidan bordet och kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa våra kunder med att rekrytera rätt medarbetare som kan bidra med ökad tillväxt och lönsamhet!

Kontakta oss

Pontus Varga

Pontus Varga

Rekrytering

072-502 05 00

pontus.varga@annvin.se

Med mångårig erfarenhet av företagsledning, projektledning & långsiktiga affärsrelationer inom tillverknings-, telekom- och byggindustrin har Pontus skaffats sig erfarenhet och kompetens över ett brett område.

Oksana-Savchuk

Oksana Savchuk

Rekrytering

070-010 39 89

oksana@annvin.se

Nu har vi knutit Oksana Savchuk till oss, hon är utbildad psykolog med 10 års erfarenhet inom HR-frågor och rekrytering.

Besök oss

Annvin