Om oss

Vi kopplar rekrytering till företaget lönsamhet och tillväxt – en fungerande rekrytering bidrar till företagets utveckling. Kontakta oss så berättar vi mer eller skicka in en spontanansökan!

Annvin Rekrytering AB

Annvin Rekrytering hjälper företag att hitta medarbetare inom IT/Tech och försäljning. Vi tror på hantverket inom rekrytering och den personliga relationen med individen i centrum.
Vi har ett omfattande nätverk inom vårt område med egna erfarenheter som ger oss stor förståelse och insikt på de förväntningar du som kund har på oss.
Du ska välja oss som samarbetspartner för att vi har suttit på andra sidan bordet och kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa våra kunder med att rekrytera rätt medarbetare som kan bidra med ökad tillväxt och lönsamhet!

Kontakta oss

Pontus Varga

Pontus Varga

Rekrytering

010-280 42 31

pontus.varga@annvin.se

Med mångårig erfarenhet av företagsledning, projektledning & långsiktiga affärsrelationer inom tillverknings-, telekom- och byggindustrin har Pontus skaffats sig erfarenhet och kompetens över ett brett område.

Hanie Jadidi

Hanie Jadidi

Rekrytering

010-280 42 32

hanie.jadidi@annvin.se

Hanie har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning med inriktning HR i grunden. Hon har en bred erfarenhet av HR och rekrytering och drivs av att placera rätt person på rätt plats och brinner för att arbeta med att utveckla människor.

Besök oss

Annvin