Om oss

Vi kopplar rekrytering till företaget lönsamhet och tillväxt – en fungerande rekrytering bidrar till företagets utveckling. Kontakta oss så berättar vi mer eller skicka in en spontanansökan!

Annvin Rekrytering AB

Annvin Rekrytering hjälper företag att hitta medarbetare inom IT/Tech och försäljning. Vi tror på hantverket inom rekrytering och den personliga relationen med individen i centrum.
Vi har ett omfattande nätverk inom vårt område med egna erfarenheter som ger oss stor förståelse och insikt på de förväntningar du som kund har på oss.
Du ska välja oss som samarbetspartner för att vi har suttit på andra sidan bordet och kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa våra kunder med att rekrytera rätt medarbetare som kan bidra med ökad tillväxt och lönsamhet!

Kontakta oss

Pontus Varga

Pontus Varga

Rekrytering

072-502 05 00

pontus.varga@annvin.se

Med mångårig erfarenhet av företagsledning, projektledning & långsiktiga affärsrelationer inom tillverknings-, telekom- och byggindustrin har Pontus skaffats sig erfarenhet och kompetens över ett brett område.

I slutet på 1990-talet var Pontus med och etablerade Tele1 Europe i Göteborg som regionchef som senare bytte namn till Song Network. Inom företaget jobbade Pontus även med affärsutveckling/etablering och var delaktig i företagsförvärv som New Business Manager.

Pontus har varit huvudprojektledare för ett större integrationsprojekt med en omslutning av 200 miljoner SEK

Efter tiden inom IT/telekom arbetade han med offentliga upphandlingar och anbudsassistans, Mercell Svenska AB. Först som försäljningschef och senare som VD för det svenska bolaget.

Under drygt 10år ägde Pontus 2 företag inom tillverkningsindustrin tillsammans med sin bror. Företaget var en av de marknadsledande inom bearbetning av rostfritt stål och för tiden stor aktör inom rörlaserskärning.

Sedan 2020 jobbar Pontus som konsult med interimslösningar och företagsutveckling till företag. Fokusområdena är främst inom marknad- och försäljning och projektledning.

Hanie Jadidi

Hanie Jadidi

Rekrytering

070-535 28 00

hanie.jadidi@annvin.se

Hanie har en beteendevetenskaplig högskoleutbildning med inriktning HR i grunden. Hon har en bred erfarenhet av HR och rekrytering och drivs av att placera rätt person på rätt plats.

Hanie har likades en gedigen erfarenhet av utbildning- och ledarskapsfrågor och brinner för att arbeta med att utveckla människor.

Med stor förmåga att skapa relationer med kunder och få företagen att inse vikten av att rekrytera rätt person skapar hon förutsättningar för kunder och kandidater att matchas.

Positiv, driven, dedikerad och kundorienterad är ord som beskriver Hanie som person.

Besök oss

Annvin