rekrytering av inköpare Göteborg

Rekryteringar på chefsnivå

Vi på Annvin tillsätter både strategiska och operativa inköpare som genomför bättre och säkrare processer för ditt bolag.

Kompetenta personer inom inköp

Rekrytering

Med bakgrund inom företagsledning och kvalificerade upphandlingar vet vi vad som krävs för att hitta rätt person till rätt plats.

Med grund i fakta, vetenskap och mätbara processer hjälper vi arbetsgivare i Göteborg och hela Sverige att hitta nya talanger och kvalificerade medarbetare inom inköp. Vi hjälper er hitta inköpare med spets!

Vår metodik bygger på många års erfarenhet från startup- och tillväxtbolag i Sverige.

Utmaningen med rekrytering inom inköp

Många upplever att det är utmanande att rekrytera kvalificerade inköpare för arbete med affärskritiska uppdrag och större upphandlingar.

Rätt inköp har en direkt inverkan på framgången och utvecklingen för alla företag. De egenskaper som krävs är svåra att identifiera under ett första möte. Inköpare som gjort succé på ett företag kan misslyckas i ett annat sammanhang.

Med oss hittar du kandidater som snabbt hittar hem i sin roll och som kan tillföra värde till ditt företag.

HR

Interim

Ibland behöver företag tillfällig hjälp, det kan vara att någon slutar och vakans uppstår eller vid situationer där annan kompetens och erfarenhet behövs.
Vi hjälper dig med företagets kompetensförsörjning, vi har många seniora kandidater i vårt nätverk.

Rekrytering av inköpare med hemmaplan i göteborg

HR Göteborg

Med hemmaplan i Göteborg har vi hela Västsverige som arbetsfält!

Vår rekryteringsprocess är gedigen och beprövad. Vi hjälper dig med allt från att definiera vem ni söker till att säkerställa att rätt medarbetare anställs bland de kandidater vi identifierat och valt ut.

Vi hjälper till att rekrytera kvalificerade inköpare i Göteborg och övriga städer i Sverige!