Sales Onboarding Göteborg

vår unika rekryteringstjänst ger lyckade säljrekryteringar!

Vi på Annvin hjälper med Sales Onboarding vilket gör att nyanställda säljare snabbare kommer in i sin roll och kan leverera!

Sales Onboarding – vad är det?

Sales Onboarding Göteborg

Onboarding är en process som syftar till att introducera och hjälpa att komma igång i en ny roll.

Denna process innefattar allt ifrån presentation av företaget, kollegor och arbetsplatsen till att den nye medarbetaren får en förståelse för företagskulturen och de värden som bär varumärket.

Genom ett aktivt Employer Branding arbete bidrar Sales onboarding till att personal stannar kvar och blir stolta ambassadörer för bolaget under många år framöver.

Vi löser era utmaningar inom säljrekrytering

Det är en utmaning att hitta bra säljare som når resultat och stannar kvar! Genom att säkerställa att säljarens första tid på bolaget blir så bra som möjligt ger vi vår kandidat rätt förutsättningar till en flygande start på sin anställning hos sin nya arbetsgivare.

Med många års personlig erfarenhet från kundsidan ger vi kandidaten tips och råd i det dagliga säljarbetet, vi säkerställer att rutiner och en kvalitetsäkrad onboarding-process finns på plats och används i onboardingarbetet av den nyanställde. Med ett genuint engagemang och intresse fungerar vi i rollen som extern coach och samtalspartner för såväl kandidat som rekryterande bolag.

Genom ett aktivt Employer Branding arbete bidrar vi på så sätt till att personal stannar kvar och blir stolta ambassadörer för bolaget under många år framöver.

Sales onboarding Göteborg

Interim

Ibland behöver företag tillfällig hjälp, det kan vara att någon slutar och vakans uppstår eller vid situationer där annan kompetens och erfarenhet behövs.
Vi hjälper dig med företagets kompetensförsörjning, vi har många seniora kandidater i vårt nätverk.

Sales onboarding med hemmaplan i göteborg

HR Göteborg

Med hemmaplan i Göteborg har vi hela Sverige som arbetsfält!

Att komma till en arbetsplats och ha det mesta på plats kommer få den nya medarbetaren peppad till att börja jobba och vara en del av teamet. Lyckas man med sin sales onboardingprocess får ni inte bara en ny medarbetare utan en som kommer trivas på jobbet redan första veckan.

Rekryteringstjänster som t.ex. sales onboarding i Göteborg och övriga städer i Sverige!