Säljrekryteringar IT Göteborg

Rekrytering Säljare, Account Manager & Försäljningschef

Vi på Annvin hjälper dig rekrytera säljare inom IT och Tech. T.ex. säljspecialister som Key Account Managers, Sales Managers och Sales Executives.

säljrekrytering - IT & tech

Rekrytering

Vårt framgångsrecept inom av rekrytering av säljare i Göteborg är att arbeta med det vi kan och vet mest om. Vi är specialister inom tech och IT och vet vad som krävs för att hitta rätt person till rätt plats.

Dessutom har våra medarbetare en gedigen bakgrund som Account Manager, Key Account Manager, Sales Manager & Sales Director inom IT och Tech. Det gör att vi har förståelse för vad er nya säljare bör ha för erfarenhet, kompetens och personliga drivkrafter för att lyckas i rollen hos er.

Utmaningen med säljrekrytering inom tech & it

Många upplever att det är utmanande att rekrytera säljare inom tech och IT.

Framgång i försäljning styrs ju primärt av attityd, motivation och uthållighet. När det kommer till tech och IT tillkommer dessutom ofta krav på teknisk kompetens. De egenskaperna är svåra att identifiera under ett första möte. Säljare som gjort succé på ett företag kan misslyckas i ett annat sammanhang.

Med oss hittar du kandidater som snabbt hittar hem i sin roll och levererar utmärkta försäljningssiffror.

Interim

Ibland behöver företag tillfällig hjälp, det kan vara att någon slutar och vakans uppstår eller vid situationer där annan kompetens och erfarenhet behövs.
Vi hjälper dig med företagets kompetensförsörjning, vi har många seniora kandidater i vårt nätverk.

Hemmaplan i göteborg sverige som arbetsfält

Rekrytering Göteborg

Med hemmaplan i Göteborg har vi Västsverige och hela Sverige som arbetsfält!

Vår säljrekryteringsprocess är gedigen och beprövad. Vi hjälper dig med allt från att definiera vem ni söker till att säkerställa att rätt medarbetare anställs bland de kandidater vi identifierat och valt ut.

Vi hjälper till att rekrytera säljare i Göteborg och övriga städer i Sverige!