Rekrytering Göteborg - Missar inte din perfect match

Ser du personen bakom CV’t? Eller missar du din perfect match?

I många rekryteringsprocesser ser jag risken att man missar sin perfect match. Man ser inte personen bakom CV’t.

Det handlar om så mycket mer än bara ett CV, många är dessutom inte så bra på att skriva CV.

På Annvin Rekrytering i Göteborg hjälper vi dig så du inte missar din perfect match!

Vi på Annvin är intresserade av personen bakom CV:et och hens drivkrafter. De bästa säljare vi har anställt har inte alltid haft den vassaste ansökan vilket gör att den lätt kan missas.

Branscherfarenhet är ofta en överskattad erfarenhet i många rekryteringar. Den kan du läsa in och lära dig vilket du inte kan med attityder och drivkrafter. En kandidat med en attityd som inte matchar bolagets kultur och värderingar, kan ställa till med mycket och bli en kostsam historia för bolaget.

Vi jobbar med en fördomsfri och jämställd rekryteringsprocess. En högre ålder på våra kandidater ser vi som en tillgång för mycket seniora positioner. Med rätt mental inställning, rätt attityd och vilja att bidra och göra gott, är det som räknas och som man kommer längst på i långa loppet. Somliga kallar det för “GRIT”. 

För vår del handlar det mycket om den livserfarenhet vi själva har av att ha suttit på andra sidan bordet, både som rekryterande chefer och medarbetare. Det har gett oss värdefulla insikter! 

Vi på Annvin Rekrytering i Göteborg är specialister på rekrytering inom Sälj och IT/Tech. Behöver du hjälp med att hitta din nästa perfect match, maila mig på pontus.varga@annvin.se eller slå mig en signal på 072-5020500.

Nyhetsarkiv