Sales-Onboarding

Har du problem att behålla dina medarbetare i företaget?

Du känner stressen som tagit ett stadigt tag om dig och tänker: Hur ska du göra för att få en snabb och rätt leverans från er nya kollega?

I hopp om att nya kollegan ska få den information som behövs för att kunna göra jobbet, skapar du ett schema där du bokar möten med kollegor som kan ge all nödvändig information. Nu är det bara att hoppas på det bästa.

Onboarding för Sälj, IT/Tech och Tillverkningsindustrin

Hur skulle det istället kännas om det finns en tydlig plan och en personlig coach som hjälper kandidaten att känna sig trygg och snabbt se hur han eller hon ska lyckas med sina nya arbetsuppgifter?

I samarbete med en partner har vi ett personligt och professionellt träningsprogram för nyckelpersoner och specialister. Ett program som ger er nyanställda kollega en flygande start på sitt nya jobb.

Beroende på om kandidaten är specialist eller ledare, sträcker sig programmet över 4 till 8 månader. På så sätt får ni en glad, engagerad och effektiv nyanställd medarbetare som mår bra, lättare når satta mål, snabbt når förväntade resultat och stannar länge i bolaget. Tänk, en sådan lättnad för både dig som chef och din nyanställda medarbetare!

Vi är specialister på rekrytering inom sälj, IT/Tech och tillverkningsindustrin.

Vill du veta mer om programmet? Maila mig på pontus.varga@annvin.se eller slå mig en signal på 072-5020500 så tittar vi på hur jag kan hjälpa dig och ditt bolag.

Vi på Annvin i Göteborg hjälper gärna med Sales Onboarding, läs mer här!

Nyhetsarkiv