Felkrytering-nej-tack

Det är dyrt med en felrekrytering, riktigt dyrt

I genomsnitt 700.000 kronor-dyrt. Kostnaden är inte bara i kronor och ören. Rekrytering tar tid och energi från dig som rekryterar.

Om du anställer fel person som inte passar in i företagskulturen eller presterar enligt förväntan, riskerar även produktionen att bli lidande. Fel person riskerar också att förstöra kundrelationer, vilket också kan bli en dyr historia.

Det finns sätt att minska risken för en dyr felrekrytering

1. Jag har en omrekryteringsgaranti. Detta innebär att om din nya medarbetare slutar inom 3 månader hjälper vi dig att hitta en ny kandidat helt utan extra kostnad.

2. På Annvin jobbar vi med “search”. Istället för att bara publicera en jobbannons, söker vi aktivt upp personer som inte söker jobb men som kan vara en perfekt kandidat för dig.

3. Jag och min kollega skapar en behovsanalys, profilering av vem du är ute efter och hittar rätt kandidat snabbare än de flesta med hjälp av vårt starka nätverk.

4. Vi hittar ett stort urval av kandidater som vi sedan prioriterar ner till ett hanterbart antal som vi tror är rätt kandidater för dig. På så vis blir rekryteringsprocessen snabbare.

5. Du kan även använda mig som en “second opinion” om du känner dig osäker på en kandidat som du själv har hittat i en rekryteringsprocess.

Hur gör du för att minska risken för att rekrytera fel och istället hitta rätt medarbetare som matchar företagets värderingar och kultur?

Behöver du hjälp med att hitta din perfect match?

Jag är specialist på rekrytering inom sälj, IT/Tech och tillverkningsindustrin. Vi utgår från Göteborg och är verksamma i hela Sverige.

Maila mig på pontus.varga@annvin.se eller slå mig en signal på 072-5020500.

Nyhetsarkiv